ABOUT BRIT

Brit Rietveld: Nail-, brow-, hair- en make-up artist

Mijn missie is jou een goed gevoel over jezelf geven! En ervoor te zorgen dat jij blij en zelfverzekerd de bruid bent, die belangrijke presentatie geeft of naar dat geweldige feest/festival gaat.

Jouw wensen, of het nu om nagelstyling, browstyling, hairstyling of make-up gaat, zijn mijn startpunt om jou om te toveren tot een nóg mooiere versie van jezelf!

Ik ben Brit Rietveld-Harnisch. Nail-, brow-, hair- en make-up artist. Sinds 2014 werk ik in de cosmeticabranche en ben ik na mijn werk bij Parfumerie Douglas en M.A.C. Cosmetics mijn eigen bedrijf gestart. Mijn missie is altijd al geweest om mensen blij te maken. Vroeger deed ik dat door middel van theatervoorstellingen maken. Tijdens en na mijn studie aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en mijn studie Theaterwetenschap (en Italiaanse taal en cultuur) aan de Universiteit van Amsterdam.

Kunst, cultuur en uiterlijke verzorging zijn altijd een rode draad in mijn leven geweest. Naast mijn creativiteit. Ik word er gelukkig van als ik die vier interesses kan samenvoegen om een ander blij te maken. Ik heb mijn hairstyling en visagie opleiding gevolgd bij Dutch Beauty Academy in Amsterdam. En via Douglas heb ik mijn browstyling certificaten gehaald bij Anastasia Berverly Hills en Benefit. Het certificaat Master of Beauty van de Nederlandse Cosmetica Vereniging heb ik ook in mijn bezit.

Daarnaast ben ik sinds september 2019 de trotse eigenaar van www.beautyfabshop.com. En sinds 23 mei 2020 heb ik mijn eigen nagelsalon: Nagelsalon Woerden. Ik werk samen met Mehron make-up en de producten van Mehron zijn te verkrijgen in de webshop en in mijn salon.

Als je mij wilt boeken voor jouw styling/project of fotoshoot kan dat via brit.rietveld@gmail.com of +31 6 51522875

Tot snel! 

Brit works together with:

Sluit Menu